Projects

BCM Partnership

show details >

Location: Warner Street, Fortitude Valley
Client: BCM Partnership

The space not only displays their work, but also inspires their work and assists management with the task of communicating their corporate identity to staff and visitors. It also brings the office a sense of connectivity with the optimism and importance of communication. Elements of the BCM identity were used throughout the space. The orange colour of the two BCM dots either side of the atrium entry act as a portal to the BCM experience and the BCM alphabet artwork acts as a brain tease and a reflection of the creative forces alive within the office.

By keeping as much of the original building as possible, flooded with natural light from the skylight above, and invigorating it with modern finishes, fittings and colour coupled with the exploration of the BCM identify in integrated artwork imagery, a dynamic and inspiring fit out has been created.