bureau^proberts

Instagram Jun 17, 2021 @ 07:12

SITE UPDATE: The bespoke brick screen is starting to materialise on The Eaves @Westvillage_Brisbane, designed by our team for @SekisuiHouseAustralia.

Clay bricks are being individually positioned on the façade today by @hutchies1912. The architectural screen is designed to filter light and invite shadow play whilst reinforcing the civic edges of the West Village precinct. Clay masonry elements relate the new architecture to the historic fabric of the nearby Peters Ice Cream Factory heritage buildings. Swipe to see shots from today’s visit.

Project: The Eaves @westvillage_Brisbane
Client: @SekisuiHouseAustralia
Architect: @BureauProberts
Builder: @hutchies1912  

#designinnovation #bespokebrick #brisbanearchitects #brisbanearchitecture #australianarchitecture